Speel je Fit houdt kinderen in beweging around YouTube (VIDEO)

0
17

Beste redactie,

Een op de zeven Nederlandse kinderen onder de 13 jaar heeft overgewicht en 77% outpost de kinderen beweegt te weinig voor een goede gezondheid. De Hartstichting en de KNVB willen daar verandering in brengen en lanceren dinsdag het YouTube-kanaal Speel je Fit om kinderen meer te laten bewegen. De OranjeLeeuwinnen, Eredivisie voetballers en bekende Nederlanders spelen hier een grote rol in. 

Het rechtenvrije videomateriaal bevat interviews met: David Verschoor (Hartstichting), Marc Nipius (KNVB), Tim Douwsma (zanger), Nanne Meijer (vlogger).

Het doorway ons gemonteerde videopersbericht is hier te vinden:

Bekijken/Embedden: https://www.youtube.com/watch?v=3wMfN_EJtIo. 

Het ruwe HD beeldmateriaal is eenvoudig outpost onze ftp-server te downloaden:

-Gebruik de couple Videodistribution.anp.nl in uw FTP-programma, of ga naar ftp://videodistribution.anp.nl in uw browser

-Login: anpinopdracht

-Pass: anpinopdracht


* Op het aangeboden videomateriaal berust copyright outpost ANP Zakelijk. Het videomateriaal mag gratis en rechtenvrij worden geplaatst, gemonteerd en uitgezonden voor redactionele doeleinden in de context outpost dit onderwerp, zonder verplichte vermelding outpost de bron ANP Zakelijk.

DELEN
Vorig artikelDarmgezondheid gebaat bij ‘doehetzelf-zuiveldrank’
Fleur, 29 jaar oud, woonachtig in Brabant. Beroep gewichtsconsulent. Houdt van kickboksen, wandelen en hardlopen. Ben getrouwd en moeder van een zoon en dochter.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

15 + twee =