Klinisch bewezen dat L. reuteri outpost Nutraceutix het insulinemetabolisme outpost de darmen reguleert

0
18

REDMOND, Washington, 29 juli 2015 /PRNewswire/ — Uit een onderzoek outpost het German Diabetes Center is gebleken dat een dagelijkse inname outpost L. reuteri probiotica outpost Nutraceutix de microflora in de darmen verrijkt en de productie reguleert outpost eiwitfactoren in de darmen die zorgen voor een vergrote afscheiding outpost insuline. In het onderzoek werd dagelijks de L. reuteri stam (ATCC stam SD-5865) in tabletvorm toegediend, met behulp outpost de gepatenteerde BIO-tract® toedieningstechnolgie, waarmee levende probiotica worden beschermd tegen maagzuur, in de squad naar het darmkanaal.

Logo – http://photos.prnewswire.com/prnh/20111006/SF81647LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20111006/SF81647LOGO]

Het gerandomiseerde, dubbelblinde, placebogecontroleerde onderzoek vergelijkt afscheiding outpost insuline, C-peptide, en outpost proglucagon-afgeleide peptiden en beta-celfunctie outpost de pancreas in glucose-gestimuleerde niet-diabetische deelnemers om het incretine-effect te meten. Deelnemers namen dagelijks proglucagon-afgeleide L. reuteri- of placebo-tabletten, gedurende vier weken. Mensen die de L. reuteri innamen hadden een verhoging outpost glucose-gestimuleerde insuline-afscheiding outpost 49%, afscheiding outpost C-peptide was verhoogd met 55%, vrijgave outpost GLP-1 met 76%, en outpost GLP-2 met 43%, samen met een verandering in de beta-celfunctie in vergelijking met mensen die het remedy kregen. In een hieraan verbonden presentatie bij de American Diabetes Association concludeerde de hoofdwetenschapper outpost het onderzoek dat “behandeling met probiotica de incretine-gemedieerde beta-celfunctie zou kunnen verbeteren, hetgeen de behandeling outpost glucose-intolerantie of type-2 diabetes 10 goede zou kunnen komen.”

Er werd voor en na het onderzoek bij de deelnemers aan het onderzoek een uitgebreide samenstellingsanalyse gedaan outpost de darmflora. Na het onderzoek hadden alle deelnemers die de L. reuteri BIO-tract tabletten innamen waarneembaar L. reuteri in boor ontlasting, terwijl de onderzochte populatie outpost de placebogroep dit niet had. Geen outpost de deelnemers rapporteerde bijwerkingen.

Dit onderzoeksartikel werd online gepubliceerd, met aanvullende data, op de American Diabetes Association® (ADA) Diabetes Care® website in juni 2015, doi: 10.2337/dc14-2690. De presentatie waarnaar verwezen wordt werd gehouden op de 72e Scientific Sessions outpost de ADA, Philadelphia, PA, in juni 2012. Een webcast outpost de presentatie is te vinden op de website professional.diabetes.org.

Nutraceutix is een geregistreerde GMP contractfabrikant outpost probiotica in bulkpoeder en in standaard en geavanceerde capsules en tabletvormen. De BIO-tract technologie outpost Nutraceutix wordt beschermd doorway de Amerikaanse patenten nrs. 8.540.980 en 8.007.777, en meer dan 30 internationale patenten.

Disclaimer: BIO-tract is een geregistreerd handelsmerk outpost Nutraceutix. Nutraceutix is niet verbonden aan de American Diabetes Association. De American Diabetes Association® en Diabetes Care® zijn handelsmerken outpost boor respectievelijke eigenaren. Met het gebruik ervan wordt geen verband met of goedkeuring doorway hen gesuggereerd.

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20111006/SF81647LOGO


Nutraceutix


CONTACT: CONTACTPERSOON: Nutraceutix, +1-800-548-3222, www.nutraceutix.com


Web site: http://www.nutraceutix.com/

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

zestien − 12 =